Dacă exista ceva care să le dea bătăi de cap şi schimbări de dispoziţie femeilor în timpul ciclului menstrual, atunci, cu siguranţă ne gândim la fluxul şi abundența lichidului menstrual. Nu ajunge că hormonii se dezlănţuie şi stările lor se schimbă de la minut la minut, mai trebuie să se confrunte şi cu crampe stomacale şi scurgeri abundente.
Am vorbit despre semnele pe care nu ar trebui să le ignore nicio femeie, dar iată că uneori, nu este vorba de probleme de sănătate, ci doar de un flux foarte abundent.

Te vom învăţa câteva soluţii simple, naturale, pe care să le pui în practică şi prin care să scapi odată şi pentru totdeauna de aceste probleme.
Ingrediente:
8 bucăți de tamarind, sau curmale indiene
4 prune uscate
2 căni apa
3 linguri de miere
Procedura: Într-un ulcior vom pune curmalele și prunele, lăsându-le la macerat o noapte întreagă. În dimineața următoare, amestecăm cu ajutorul unui mixer şi adăugăm mierea. Apoi împărțim preparatul în trei doze, dintre care prima ar trebui să fie consumată pe stomacul gol. Acest tratament este recomandat să fie consumat cu trei zile înaintea ciclului menstrual, pentru rezultate mai bune.

Suc de portocale și lămâie
Ingrediente:
2 linguri de suc de lămâie
Suc din 6 portocale
Procedura: Trebuie doar să amestecăm citricele și să bem asta chiar şi de 4 ori pe zi.
Notă: Fructele citrice au vitamina C şi antioxidanţi, care ajuta în timpul ciclului.

Ridiche
Ingrediente:
O ridiche
O lingură apa
O cană de zer
Procedura: Primul lucru pe care trebuie să îl facem este să răzuim ridichea și să amestecăm cu apă până când obţinem o pastă omogenă, apoi să adăugăm zer și să consumăm în înghițituri mici, pe tot parcursul zilei. În cazul în care sângerarea este foarte puternică, trebuie consumat amestecul şi a doua zi.

Pătlagina
Ingrediente:
1 lingura frunze de pătlagina
1 cană cu apă
Procedura: fierbem pătlagina timp de aproximativ cinci minute. Lichidul trebuie consumat cu trei zile înainte de data menstruaţiei.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x