Dr. Otto Warburg H, câștigător al Premiului Nobel care a descoperit cauza reală a cancerului, a dezvăluit că este vorba despre deficitul de oxigen, care duce la o stare acidă în corpul uman. De asemenea, a constatat că celulele canceroase sunt anaerobe (nu respiră oxigen) și nu pot supraviețui în prezența unui nivel ridicat de oxigen, așa cum se găsește în starea alcalină.

Ein deutscher Nobelpreisträger für Medizin ! Prof. Otto H. Warburg, der Direktor des Kaiser-Wilhelm-Instituts für Zell-Physiologie wurde der Nobelpreis für Medizin von der Nobelstiftung in Stockholm zuerkannt. Prof. Otto H. Warburg, der deutsche Nobelpreisträger für Medizin, in seinem Laboratorium im Kaiser-Wilhelm Institut in Berlin.

„Toate celulele normale au o nevoie absolută de oxigen, dar celulele canceroase pot trăi fără oxigen – o regulă fără excepție. Privând o celulă de 35% din oxigen timp de 48 de ore, aceasta poate deveni canceroasă. „

Dieta poate juca un rol vital în menținerea nivelurilor adecvate ale pH-ului în organism. Echilibrul pH este echilibrul dintre acid și alcalinele din toate fluidele și celulele corpului. Corpul dumneavoastră trebuie să echilibreze nivelul pH-ului sângelui la un nivel ușor alcalin de 7.365, în scopul de a supraviețui. Din păcate, dieta tipic americană este formată în principal din alimente toxice și formatoare de acid, cum ar fi zaharurile prelucrate, cerealele rafinate, organismele modificate genetic. Acest lucru conduce la pH acid nesănătos.

Un pH-dezechilibrat poate întrerupe activitățile și funcțiile celulare. Un pH acid în exces poate duce la multe probleme grave de sănătate, cum ar fi cancerul, bolile cardiovasculare, diabetul, osteoporoza şi dureri și arsuri stomacale.

Dacă vă păstrați corpul într-o stare acidă pentru o perioadă lungă de timp, procesul de îmbătrânire se poate accelera drastic. Robert O. Young spune în Miracolul pH că cele mai multe probleme de sănătate apar din cauza acidității. Paraziții, bacteriile rele, virușii și suprainfecţia Candida prosperă în medii acide. Dar un mediu alcalin neutralizează bacteriile și alți agenți patogeni.

Prin urmare, menținerea echilibrului pH-ul este unul dintre cele mai importante instrumente pentru optimizarea sănătății dumneavoastră.

Remedii homeopate:

Ingrediente: 1/3 linguri de bicarbonat de sodiu şi 2 linguri de suc proaspăt de lămâie sau oţet de mere.

Mod de preparare: Se amestecă totul împreună. Combinația de acid/bază va începe imediat să se aciduleze. Se adăugă bicarbonat de sodiu până când se oprește formarea acidului și apoi se umple paharul cu 250 ml apă. Se bea atunci. Acest remediu va neutraliza pH-ul și va crea un mediu alcalin în corpul dumneavoastră.

Adaugă comentariu

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x